1964

Retssag mod Riveros: Ekskæresten kræver stort beløb

Blás Riveros står foran en retssag i hjemlandet, Paraguay, efter hans ekskæreste kræver et større beløb fra Brøndby-spilleren som støtte til forsørgelsen af parrets fælles barn.

Blás Riveros er på vej retur fra en skade, men den 24-årige venstreback har også andre ting at bekymre sig om, for der er ting i privaten, der bliver ved med at forfølge den paraguyanske landsholdsspiller.

Mediet Crónica har fået et lækket restsdokument, som afslører, at Blás Riveros snart skal i retten, hvor en uskøn kamp skal tages med ekskæresten, som også er mor til deres fælles barn.

Ekskæresten retsforfølger nemlig Blás Riveros, fordi hun mener, at Brøndby-spilleren skal betale svimlende 22.000 kroner i måneden til hjælp med indkøb af mad, bleer og tøj til barnet.

Det er et voldsomt stort beløb i Paraguay, men ekskæresten mener, at hun har krav til det beløb, fordi Blás Riveros’ indkomst fra Brøndby IF er stor nok til at finansiere det.

Derfor har ekskæresten og hendes advokat taget kontakt til det paraguyanske fodboldforbund, som har taget kontakt til Brøndby IF og FIFA for at få fremlagt venstrebackens løncheck.

Blás Riveros, som angiveligt ikke ønsker at have kontakt med barnet, skulle have tilbudt at betale 5400 kroner i månedligt bidrag, men det er alt for lidt ifølge ekskæresten, som kræver det firdobbelte beløb.

I september 2021 kom det også frem, at ekskæresten havde stævnet Blás Riveros i håbet om, at han ville betale 45.000 kroner til hjælp omkring fødslen – og nu tager sagen endnu en drejning.

Blás Riveros er i dag kærester med TV-værten Dahiana Bresanovich, som han bor med i Danmark. De har været kærester i et par år.

Redaktionen anbefaler…
1. Blakket ry i Danmark: Blitzer og Blackstones skyggeside
2. Skandaløst: AGF’er kalder Brøndby-talentet Malek for abe
3. Makienok afslører: Snakkede med Brøndby IF
4. Medie: Syv storklubber lurer på Jesper Lindstrøm
5. Brøndby skærmer Vallys fra presse