1964

Rosted enig med Toronto om flot kontrakt – Brøndby holder transferen hen

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Sigurd Rosted har været sat kraftigt i forbindelse med et skifte til den amerikanske MLS, og ifølge B.T. har nordmanden også accepteret et kontraktudspil fra Toronto. Men Brøndby og Toronto kæmper om at nå til enighed om prisen, og derfor holder de transferen hen.

Brøndby skrev en fire-årig aftale med Sigurd Rosted i sommeren 2019, da man hentede den norske stopper i den belgiske klub, Gent, for omtrent to millioner kroner.  

En lille transfer, men man lokkede ham med en flot hyre.

225.000 kroner lød månedslønnen på til Sigurd Rosted, som igennem de seneste sæsoner har været en vigtig spiller for Brøndby, men som i denne sæson er faldet helt ud i kulden.

Med kontraktudløb om under et halvt år har nordmanden derfor kigget på mulighederne for et klubskifte, da Brøndby ikke har vist interesse i at forny den lukrative kontrakt. 

Og der har været rigeligt med muligheder for ham.

Norsk TV2 har tidligere berettet om konkret interesse fra Brann og Vålerenga fra Eliteserien, men mediet  kunne for nyligt afsløre, at Sigurd Rosted tager over Atlanten for at skrive kontrakt med en klub i MLS.

Ifølge flere amerikanske medier er han på vej til Toronto, og B.T. skriver nu, at han er blevet enig med den canadiske. klub om en kontrakt, der sikrer ham en nettoløn på 2.075.923 kroner – altså et beløb efter skat.

Det betyder, at Sigurd Rosted trods sin meget flotte kontrakt i Brøndby kan se frem til en opgradering af sin Vestegns-løn. 

I Brøndby tjente han 2.700.000 kroner per år, men her noterede den danske statskasse sig for et anseeligt beløb.

En transfer er dog ikke lige på trapperne, for B.T. kan afsløre, at Toronto og Brøndby ikke er blevet enige om en overgangssum for den 28-årige midtstopper, der kan skifte transferfrit til sommer.

Derfor holder Carsten V. Jensen transferen hen for nuværende, men det ligger i kortene, at parterne finder hinanden, da Brøndby næppe kommer til at bruge ham meget over foråret.

Sigurd Rosted er fortsat i Danmark og er med på træningsbanen onsdag.

Mest læste artikler seneste syv dage