1964

Rosted gået direkte i start 11’eren – Maxsø tæt på at blive matchvinder i tillægstiden

Skærmbillede 2023-02-07 kl. 17.58.39

Sigurd Rosted har fået en spilletidsmæssig god start i Toronto FC. Også Andreas Maxsø har fået fuld spilletid i sine første to kampe i Major Soccer League. Men resultatmæssigt er det en anden sag.

Brøndby sagde i vinterens transfervindue farvel til både Sigurd Rosted og Andreas Maxsø, der begge skrev kontrakt med klubber fra Major Soccer League.

Norske Sigurd Rosted rykkede til canadiske Toronto FC, mens danske Andreas Maxsø blev hentet til Colorado Rapids.

Læs også: Mediano: Brøndby opruster betydeligt i Masterclass

Major Soccer League er nu to runder gammel, og de to tidligere Brøndby-stoppere er begge gået ind i startopstillingen for deres respektive klubber.

Sigurd Rosted har fået fuld spilletid i begge kampe mod først DC United og i denne weekend Atlanta United.

Opgøret mod DC United endte i et skuffende 2-3-nederlag på udebane, mens man i denne weekend fik hevet et flot point hjem mod Atlanta United.

Derudover har Sigurd Rosted også fået fuld spilletid i alle klubbens træningskampe op til sæsonen, hvor de har tabt 0-3 til Vancouver Whitecaps, spillet uafgjort mod Portland Timbers og tabt 2-1 til LA Galaxy.

Læs også: Spredt for alle vinde: Her er Niels Frederiksens guldhold anno 2021 i dag

Andreas Maxsø er ikke overraskende også gået direkte ind i startopstillingen i sin klub, Colorado Rapids, og han var natten til søndag tæt på at få en nøglerolle mod Sporting Kansas City.

Ved stillingen 0-0 i tillægstiden var den tidligere Brøndby-anfører tæt på at blive matchvinder, da han headede kuglen på stolpen. Men det endte uforløst for hjemmeholdet.

Det var samtidig hans første hjemmekamp for Colorado Rapids, og det var en kold fornøjelse tæt på minusgrader.

– Det var dejligt at være på stadion og høre fansene. Jeg kunne mærke det i mine lunger ved min første sprint. Jeg skal vænne mig til det. Det var lidt koldt, men jeg er vant til det, sagde han efter kampen.

Læs også: Hedlund sagde nej til sin tidligere klub og andre svenske bejlere inden ny BIF-kontrakt

Andreas Maxsø fik en mareridt debut for Colorado Rapids i sidste uge, hvor man fik en afklapsning mod Seattle Sounders, men nu er defensiven blevet rettet betydeligt op.

Brøndby IF har også et par andre tidligere spillere i Major Soccer League – bland andet Hany Mukhtar, der er kommet ind fra bænken i sæsonens to første kampe for Nashville SC.

Og så selvfølgelig Mikael Uhre, som endnu ikke er kommet på tavlen for Philadelphia Union i denne sæson. Hans mandskab tabte natten til søndag med 2-0 til Inter Miami.

Læs også: Årsrapport afslører: Ole Palmå fik mindre løn i 2022 end året før

Seneste nyt