1964

Rosted i møde med sportschef: Også australsk interesse i nordmanden

Sigurd Rosted har angiveligt været i et direkte møde med Vålerengas sportschef Joachim Jonsson, men nordmanden har også mere eksotiske muligheder – blandt andet i Australien.

Brøndbys midtstopper Sigurd Rosted har kontraktudløb på den københavnske Vestegn efter sæsonen, og ifølge broendbyforfan.dk’s oplysninger er nordmanden ikke blevet tilbudt en forlængelse af den aftale.

Ved årsskiftet kan den 28-årige forsvarspiller frit forhandle med interesserede klubber, og meget tyder på, at Brøndby allerede har givet grønt lys til nordmanden i forhold til at afsøge sine muligheder.

Nettavisen erfarer, at Vålerengas sportschef Joachim Jonsson har været i Danmark til et møde med Sigurd Rosted, hvor det blev gjort klart, at den norske klub vil slå kløerne i Brøndby-stopperen.

Ifølge avisens oplysninger håber Vålerenga at lande en økonomisk gunstig aftale med Brøndby, så de slipper uden at skulle betale nogen nævnværdig transfersum for ham.

Sigurd Rosted har også en bejler i Brann fra hjemlandet, men midtstopperen kan også finde mere eksotiske græsgange, for Nettavisen tilføjer, at han blandt andet har interesse fra en australsk klub.

Sigurd Rosted skiftede til Brøndby i sommeren 2019, hvor han var et af Carsten V. Jensens første indkøb i Brøndby.

Han kostede angiveligt to-tre millioner kroner, men blev placeret højt i lønhierakiet med en grundløn på 220.000 kroner månedligt.