1964

Sandheden er fremme: Andersson DUMPEDE lægetjek i Brøndby IF

Sebastian Andersson tager endelig bladet fra munden og fortæller, at han dumpede et lægetjek i Brøndby IF, og det aldrig handlede om, at han krævede for høj en løn.

Sebastian Andersson var i sommerens transfervindue tæt på at lande en aftale med Brøndby IF, og han var også forbi Brøndby Stadion for at forhandle de personlige detaljer på plads og gennemgå lægetjekket.

Pludselig vendte den 31-årige angriber dog tilbage til sin tyske klub, FC Köln, og klubben meddelte, at han vendte retur, fordi han ikke kunne blive enige med Brøndby IF om lønnen.

Siden blev der spekuleret i, at han dumpede lægetjekket, hvilket var sket for ham tidligere, men lokalmediet Kölner Express erfarede, at svenskeren faktisk havde bestået sit lægetjek på Vestegnen.

Lørdag kom det så frem, at han skulle opereres for en knæskade, og det var derfor nærliggende at tro, at det var noget, som Brøndby IF vidste, og derfor ikke ønskede at skrive kontrakt med ham.

Det er sandheden, fortæller Sebastian Andersson, der i et stort interview med Fotbollskanalen afslører, at Brøndby IF dumpede hans lægetjek og var medvirkende til, at han nu kan blive opereret.

– Det er en skade, der burde have været behandlet for lang tid siden. Det fortalte lægerne i Brøndby til mig. – Lægerne i Köln har kendt til min smerte i lang tid. De tog en MRI-scanning, da jeg skrev under i Köln, men de troede ikke, at de kunne gøre noget ved det, siger han til det svenske medie.

Den rutinerede angriber, der har en fortid i blandt andet Union Berlin, fortæller videre til mediet, at det har været vigtigt for ham at få sandheden ud om det forliste skifte.

– Det har været frustrerende at skulle holde munden lukket i så lang tid. Der er blevet skrevet så meget lort, som ikke har været sandt, og det gør mig vred. Det har på intet tidspunkt handlet om min lønkrav. Jeg har bare været skadet, siger han.

Sebastian Andersson har ét år tilbage af sin kontrakt med FC Köln, og nu står han foran en operation, som holder ham ude de næste måneder, men Brøndby IF er fortsat i dialog om et fremtidigt samarbejde, udtalte Carsten V. Jensen for nyligt, hvilket du kan læse om her.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen