1964

1300 Brøndby-fans til futsalkamp i Brøndby Hallen

Brøndby IF - Ob 2-0

De stemningskabende Brøndby-fans har kastet deres kærlighed på Futsal-holdet, og søndag eftermiddag var en mindeværdig forestilling i Brøndby Hallen.

Der var stilhed på Sydsiden i forbindelse med Brøndby IF’s forårspremiere mod AC Horsens i 3F Superligaen for otte dage siden.

Ja, nu er vi tilbage på fodboldbanen.

De normale stemningsskabere på Sydsiden – blandt andet Alpha – har meldt ud, at de ikke kommer til at lave organiseret stemning, før der er underskrevet en værdiaftale med Global Football Holdings.

Derfor har de – og en gruppe andre Brøndby-fans, der venter på en værdiaftale -, kastet deres kærlighed på Futsal-holdet.

Søndag eftermiddag var de på plads i Brøndby Hallen for at støtte de gul-blusede på rivalerne fra Albertslund.

Og det blev på mange måder en mindeværdig oplevelse, hvor 1300 Brøndby-fans råbte og sang ned mod de lokale helte.

Resultatet på banen blev 4-3 til Brøndby med en scoring til allersidst, og efterfølgende fejrede spillerne og fans sejren i Hytten.

– Fællesskabet lever, konstaterer Familien Brøndby – Bevar Brøndby IF på deres Twitter-profil.

DKfutsal.dk har også skrevet en længere reportage fra Brøndby Hallen, hvor de blandt andet stikker lidt til fodboldklubben, der hører hjemme små 200 meter fra, hvor opgøret blev spillet.

– Små 200 meter fra Brøndby-Hallen må der sidde et par blå/gule Superliga-aktører og kigge misundeligt til, at de voluminøse fans nærmest blæste taget af hallen.

– Undertegnede, som måske nok er ved at være af ældre dato, savnede i hvert fald i perioder et par ørepropper for at kunne holde fokus på opgaven.

Du kan læse hele reportagen her og se billeder fra kampen mellem Brøndby IF og Albertslund IF.

Seneste nyt