1964

Se billederne: Her forlader Rasmus Lauritsen Brøndby Stadion efter sit lægetjek

lauriten

Rasmus Lauritsen har gennemgået det obligatoriske lægetjek i Brøndby, og han har for kort tid siden forladt Brøndby Stadion. Han har samtidig bekræftet, at det er en done deal.

Rasmus Lauritsen blev sent lørdag aften sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Brøndby, og siden er det gået stærkt med at få lukket handlen for Carsten V. Jensen og co.

I løbet af søndagen er de sidste detaljer faldet på plads mellem parterne, og Rasmus Lauritsen satte tidligere i dag kursen fra Zagreb mod Brøndby for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og forhandle de sidste detaljer på plads.

Det lader nu til at være gået i orden.

For et par timer siden ankom den 26-årige forsvarsspiller til Brøndby Stadion, og for kort tid siden har han forladt stadion igen efter et succesfuldt lægetjek.

broendbyforfan.dk har fået lov til at bringe nedenstående billeder, der viser Rasmus Lauritsen forlade Brøndby Stadion sammen med sin lejr.

Rasmus Lauritsen skulle i samme ombæring have bekræftet, at handlen er på plads mellem alle parter, så han snart kan kalde sig Brøndby-spiller.

Ifølge kroatiske medier betaler Brøndby omkring 15 millioner kroner for Rasmus Lauritsen, mens Ekstra Bladet beretter om en pris på 18,75 millioner kroner inklusiv bonusser.

Rasmus Lauritsen kommer til at være en direkte afløser for Andreas Maxsø, der fredag aften blev bekræftet som ny mand i Colorado Rapids.