1964

Blás Riveros skal giftes

broendby-if-2048x1366

Blás Riveros har fundet kvinden, som han skal dele resten af sit liv med, for på sin Instagram-profil offentliggør venstrebacken og hans kæreste, Dahiana Bresanovich, at de skal giftes.

Blás Riveros flyttede alene til Danmark i oktober 2020, da han skiftede til Brøndby IF, efter han var kommet ud i kulden i schweiziske, FC Basel – og han fik en hård start i det danske.

I sin Superliga-debut blev han nemlig langtidsskadet, og han talte åbent om, at det var en hård periode i hans liv, da han pludselig blev efterladt alene i et nyt land uden at kunne gøre dét, han elskede allermest – nemlig at træne og spille fodboldkampe.

Blás Riveros er dog vendt stærkt tilbage fra den alvorlige skade, mens han også fandt kærligheden sidste år, da han blev kærester med den kendte, paraguyanske TV-vært, Dahiana Bresanovich, som siden er flyttet ind hos Brøndby-backen på den københavnske Vestegn.

Nu afslører parret så, at de tager et nyt, stort skridt. I landsholdspausen er de på ferie i Venedig, hvorfra de offentliggør, at de skal giftes.

– Den kærlighed vi har til hinanden er så dyb, at vi føler os velsignede og heldige over at kunne regne med hinanden. Derfor er vi glade for at kunne dele det store skridt, som vi har besluttet at tage… Vi skal giftes!!, skriver de begge på de sociale medier, hvor de har delt nedenstående billede:

Foto: Blas Riveros/Instagram

Selvom lykken tilsmiler Blás Riveros i privaten, har han nogle uoverensstemmelser med sin ekskæreste, som angiveligt har hevet Brøndby-backen i retten efter stridigheder om deres fælles barn, hvilket du kan læse om her.

Redaktionen anbefaler…
1. Ni spillere kan forlade Brøndby IF: Profilerede navne står foran kontraktudløb
2. Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
3. Brøndby IF tæt på at blive solgt: Men Jan Bech bliver
4. Retssag mod Riveros: Ekskæresten kræver stort beløb
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner