1964

Se den stjernespækkede liste: Brøndby IF har været i tæt dialog med 15 spillere

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Dette er en rygtehistorie

Intet mindre end 15 spillere har Brøndby IF været i tæt dialog med denne sommer, erfarer B.T. Se den stjernespækkede liste længere nede i artiklen.

Sebastian Sebulonsen og Daniel Wass er kommet til Brøndby IF, men hvis man har fulgt bare lidt med i den kulørte presse, så har man kunne læse, at Carsten V. Jensen har jagtet det ene profilerede navn efter det andet.

Ifølge B.T.’s oplysninger har Brøndby IF været i tæt dialog eller har budt på i hvert fald 15(!) spillere, siden transfervinduet åbnede for et par måneder siden.

Avisen nævner ikke alle 15 navne, men de nævner et par håndfuld navne, som bestemt ville have pyntet på Brøndby IF’s mandskab. 

Nogle af spillerne er fuldstændig streget af Carsten V. Jensens shoppinglisten – blandt andre Thomas Lehne Olsen, som for nyligt skiftede til Lillestrøm, men der er også nogle, som stadig er en chance for ender i Brøndby IF trøjen. 

Ohi Omoijuanfo har stadig et tilbud liggende fra Brøndby IF, som han i disse timer skal tage stilling til, hvorvidt han vil tage imod. Lyngbys Adam Sørensen har man heller ikke opgivet at hente, selvom han for nyligt forlængede sin aftale hos de kongeblå. 

Transfervinduet lukker onsdag ved midnat, og derfor har Brøndby IF meget travlt, da det forventes, at de lukker et par handler, som især kan forstærke offensiven. En offensiv midtbanespiller og en angriber er højest på prioriteringslisten. 

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’