1964

Se opslaget her: Anis Slimane bryder tavsheden

broendby-if-2048x1366

Brøndbys midtbanespiller Anis Slimane bryder tavsheden efter tirsdagens batalje med Mathias Greve.

Tirsdagens Brøndby-træning endte i håndgemæng og et knytnæveslag i ansigtet, da Anis Slimane og Mathias Greve røg i flæsket på hinanden.

Ifølge blandt andre B.T. var det Anis Slimane, der slog sin holdkammerat, men siden har Carsten V. Jensen været ude at dæmpe episoden.

Brøndbys fodbolddirektør udtalte fredag, at begge spillere var lige gode om det, og at det ville få konsekvenser for begge internt.

Læs også: CV om batalje på træningsbanen: Greve og Slimane var lige gode om det

Alt imens har der været radiotavshed fra de to spillere, men Anis Slimane bryder nu tavsheden i et langt opslag på Instagram.

Her langer midtbanespilleren ud efter medier og eksperter, som ifølge ham har været alt for unuanceret i dækningen.

– Velbeskrevet kan man ikke kalde dækningen af episoden, eftersom udlægningerne af både episoden og min person på flere punkter har været faktuelt forkerte, skriver han.

Brøndby-spilleren, der er født i Danmark, men repræsenterer Tunesiens landshold, tilføjer, at det har resulteret i, at han og familien har modtaget had og racisme.

– kke desto mindre er det udlægninger, som mange medier og mennesker ukritisk har lagt til grund og spredt, hvilket blandt andet har medført, at min familie og jeg har modtaget usmagelige hadbeskeder af truende, racistisk og chikanerende karakter.

Københavns Vestegns Politi var kort inde over sagen, efter de havde fået en anmeldelse om vold, men de droppede hurtigt at rejse sigtelse.

Det håber Anis Slimane gør, at de folk, der har tegnet et forkert billede af ham, står tilbage med en dårlig smag i munden.

– Det håber jeg giver stof til eftertanke og anledning til dårlig smag i munden hos alle de mennesker og medier, der har benyttet episoden til at sætte mig i dårligt lys ved at portrættere episoden og mig, som noget den og jeg ikke er.

Læs også: Politiet rejser ingen sigtelser efter Brøndby-slagsmål

Du kan læse hele Anis Slimanes Instagram opslag her:

Vær med i lodtrækningen om en Brøndby-trøje med valgfrit tryk - Følg broendbyforfan.dk på Twitter eller Instagram her 👇

Relaterede nyheder

Seneste nyt