1964

Se stillingen her: Brøndby IF er Superligaens mest formstærke hold

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Brøndby IF er Superligaens mest formstærke hold efter sejren søndag aften i Randers. Niels Frederiksens tropper har ikke tabt i fem kampe.

Det kører for Brøndby…

Det kunne man umiddelbart konkludere, hvis man kigger på formtabellen, som siger nummer 1 og fem ubesejrede kampe i streg.

Det siger dog måske mere om Superligaen end om Brøndby IF, men Niels Frederiksen hæfter sig alligevel ved, at man er ligaens mest formstærke hold efter søndagens sejr over Randers FC.

– Inden denne sejr har alt været håbløst og i bål og brand. Nu hedder det fem kampe uden nederlag. Sådan er fodbold så sort og hvidt. Men det er klart, at det var en vigtig sejr. Det siger sig selv, for vi har et kæmpe efterslæb på grund af vores åbning på sæsonen, siger Brøndby-cheftræneren ifølge Ekstra Bladet.

Brøndby IF står noteret for tre uafgjorte og to sejre i de seneste fem kampe, hvilket giver en total på ni point – det samme antal som Viborg FF.

Se formtabellen her:

Grafik: Flashscore

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her