1964

Serbiske fans raser efter salg af Ohi: ‘En skændsel’

De serbiske fans er ingenlunde tilfredse med, at Røde Stjerne har solgt angriberen, Ohi Omoijuanfo, til Brøndby IF. Det er en skændsel, skriver langt størstedelen af de vrede fans på serbernes sociale medieplatforme.

Røde Stjerne hentede en vild målscorer i januar måned, da de hentede Ohi Omoijuanfo på en fri transfer efter en supersæson i Molde, hvor han scorede hele 27 mål i 29 optrædener.

Den norske angriber spillede også en statistisk god halvsæson i den serbiske klub, hvor han scorede 11 mål i 22 kampe, men alligevel pressede klubben ham til at forlade dem denne sommer.

Brøndby IF stod klar med kyshånd og en tre-årig aftale, som han signerede tirsdag aften. Til meget stor frustration for de serbiske fans, der har ladet deres vrede komme til udtryk på de sociale medier, hvor Røde Stjerne nærmest bliver lagt for had for salget af Ohi.

– Skammeligt træk af klubben! Utroligt, hvad de gjorde ved ham. Han fortjener bedre, lyder en af kommentarerne på Røde Stjernes Twitter-profil, mens en anden følger trop:

– Det er en skam, hvordan klubben behandlede denne fyr, og hvordan han blev jaget væk.

De grove toner fortsætter. En tredje serbisk fans retter hård kritik mod ledelsen i forbindelse med salget og behandlingen af Brøndby IF’s nye nummer 9.

– Sikke nogle idioter i ledelsen, skriver en, mens en anden skriver, at ‘salget af Ohi er en stor skam for klubbens ledelse’.

– I har været ekstrem onde over for Ohi siden foråret. Han fik ikke en chance, og han udnyttede enhver chance, han fik. Skammeligt, skriver endnu en utilfreds serbisk fans, der også retter stor kritik mod ledelsen for salget af angriberen.

Ovenstående er blot en meget lille procentdel af de flere hundrede negative tilkendegivelser, som Røde Stjerne har modtaget siden offentliggørelsen af afskeden med Ohi Omoijuanfo, som i de kommende tre år er på kontrakt i Brøndby IF.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Medier: Brøndby køber Ohi til spotpris
2. Se den stjernespækkede liste: Brøndby IF har været i tæt dialog med 15 spillere
3. EB: Daniel Wass tjener omkring 300.000 kroner om måneden i Brøndby IF
4. Snarlig afklaring om muligt skifte til BIF: Fuldstændig færdig i Røde Stjerne
5. CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner