1964

Sigurd Rosted topper ønskelisten i norsk klub

Brøndby IF - Agf 1-0

Den norske klub Brann arbejder på at hente Sigurd Rosted til klubben. Brøndby-stopperen har kontraktudløb efter sæsonen, og kan derfor allerede til vinter forhandle en forhåndskontrakt på plads.

Sigurd Rosted skiftede til Brøndby i sommeren 2019 kort efter Carsten V. Jensens tiltrædelse som fodbolddirektør på den københavnske Vestegn.

Den norske stopper blev erhvervet for omkring to millioner kroner i Gent, og han har siden skiftet til Brøndby vist sig som en bærende profil, som Niels Frederiksen har kunne regne med.

I de seneste måneder er Sigurd Rosted dog faldet væsentligt i forsvarshierakiet, og den 28-årige nordmand er ikke længere at finde i startopstillingen.

Den sparsomme spilletid sammenholdt med et kontraktudløb til sommer, gør det naturligt at spekulere i, at han kan være på vej mod sin sidste tid i Brøndby.

Og det er der meget, der tyder på.

Ifølge det norske medie Bergens Tidende topper Sigurd Rosted ønskelisten i Brann, som ved årsskiftet frit kan forhandle med midtstopperen.

Et alternativt er, at de kommer overens med Brøndby om en overgangssum og allerede erhverver ham til januar, hvor han vil have et halvt år tilbage af sin aftale på Vestegnen.

Sigurd Rosted tjener en fyrstelig hyre i Brøndby – ifølge flere medier ligger hans månedsløn på 220.000 kroner, hvilket er blandt de toplønnede i klubben, og derfor vil et farvel til defensivspilleren give luft til at hente en prominent afløser.

Sigurd Rosted har tidligere spillet i norsk fodbold, hvor han har tørnet ud for Sarpsborg 08, der i begyndelsen af 2018 solgte ham til Gent.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper