1964

Polsk medie raser mod Brøndbys fans

broendby-if-2048x1366

Polske fans og medier langer ud efter Brøndby IF’s omkring 500 medrejsende tilskuere torsdag aften til Conference League-kvalifikationskampen.

Brøndby IF spillede torsdag 1-1 på udebane mod Pogoń Szczecin i 2. runde af kvalifikationsrunden i Conference League, og der var megen drama på tribunerne.

De polske fans hængte et usmageligt banner op, som henviste til den tidligere hooliganleder i Brøndby IF Kevin Werner, der er idømt forvarring efter seksuelle overgreb på 15 drenge og en pige.

Childfuckers, stod der på banneret, som du kan se her.

Nu skriver det polske medie Interia Sport, at Brøndbys fans også havde en skandaløs opførsel efter et angreb på hjemmeholdets familietribune.

Læs også: Brøndby-fans mobbede egen spiller ud af klubben

– Nogle af Brøndbys fans kunne bestemt ikke styre kombinationen af høj temperatur og – for skandinavere – lave alkoholpriser i Polen, skriver avisen.

Efter Brøndbys mål til 1-0, som blev sat ind af Blás Riveros, valgte flere fans at kaste med flasker mod familietribunen, som lå tæt på udebaneafsnittet. Det skriver avisen, som kræver aktion fra UEFA.

Avisen har delt en video fra de sociale medier, der viser, at hjemmeholdets tilhængere var nødt til at flygte, fordi ‘flaskerne haglede om ørerne på dem’.

Læs også: Journalist: Brøndby handler fire nye spillere

PogońSportNet skriver på deres Twitter-profil, at der blev kastet en flaske mod familiesektionen, som ramte en ung pige på fem år, som derefter måtte forlade stadion.

Brøndby IF oplyser til Ekstra Bladet, at man er opmærksom på, at der har været ‘lidt ølkast’, uden der kommenteres yderligere på de polske historier.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF