1964

Polske fans hang usmageligt banner op mod Brøndby IF

broendby-if-2048x1366

Brøndbys fans raser over et absurd banner, som Pogoń Szczecins fans lod pryde deres fanafsnit i Conference League-kampen torsdag aften.

Der var europæisk fest i Polen torsdag aften, hvor Pogoń Szczecin tog imod Brøndby IF i 2. kvalifikationsrunde af Conference League.

Brøndby IF dominerede fuldstændig første halvleg, som de også vandt med 1-0, men polakkerne åd sig ind i kampen og satte sig på alt spil i anden halvleg.

Læs også: Brøndby-fans mobbede egen spiller ud af klubben

Derfor endte opgøret 1-1. Et resultat, som begge kan leve med inden returopgøret på Brøndby Stadion næste torsdag.

Uden for kridtstregerne blev der også kæmpet mellem de to fangrupperinger, og polakkernes fans valgte at hænge et banner op med skriften: Brøndby – childfuckers med henvisning til den forfærdelige sag, hvor den tidligere Brøndby IF-hooligan-leder Kevin Werner er idømt forvaring for en lang række tilfælde af seksuelle overgreb mod 15 unge mænd og en kvinde i Brøndbys fan-miljø.

Læs også: Journalist: Brøndby handler fire nye spillere

Se billedet fra stadion her:

Ekstra Bladet har været i kontakt med den polske klub, som oplyser, at de senere fredag vil komme med et president statement, som følge af det absurde banner, som selvfølgelig aldrig skulle have været oppe.

Læs også: Lige skiftet efter BIF-brud: Ante Erceg færdig i ny klub

På de sociale medier blev det usmagelige banner også bemærket, og Brøndbys fans var fortørnet over, at det fik lov til at hænge på stadion så længe.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF