1964

Skifte på afveje? Sigurd Rosted starter testkamp for Brøndby

Brøndby IF - FC København 1-1

Opstarten

Sigurd Rosted var ude af den første testkamp mod Hvidovre, men den norske stopper er i startopstillingen til fredagens kamp mod Elfsborg.

Sigurd Rosted har været rygtet kraftigt til Major Soccer League-klubben Toronto FC i den seneste tid, og ifølge flere medier har den norske midtstopper accepteret et kontraktudspil fra den canadiske klub.

Endnu er en transfer dog ikke på plads. Og det lader til, at det ikke er lige op over.

Sigurd Rosted er nemlig med i Brøndbys startopstilling til testkampen mod Elfsborg fredag eftermiddag.

Andreas Maxsø, der også meldes meget tæt på et skifte til Major Soccer League, er ikke med i truppen, mens også Jens Martin Gammelby og Peter Bjur er fravalgt. Begge spillere er angiveligt på klubjagt.

Anis Ben Slimane har været rygtet til franske Lorient i de seneste dage, men den tunesiske landsholdsspiller står heller ikke foran et skifte lige I de kommende timer. Han sidder på bænken til fredagens testkamp.

Brøndby stiller op med følgende 11 fra start mod Elfsborg:
Mads Hermansen, Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Sigurd Rosted, Marinus Larsen, Mathias Greve, Josip Radosevic, Håkon Evjen, Oskar Fallenius, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo.

Kampen mod Elfsborg er Brøndbys anden testkamp, og den afvikles over 120 minutter – 3 gange 40 minutter. Den første testkamp mod Hvidovre vandt Brøndby med 4-1.