1964

Vil du være en del af broendbyforfan.dk-holdet?

Nu kan du blive en del af broendbyforfan.dk og nyhedsdækningen af Danmarks største klub.
brøndby if

Elsker du fodbold og elsker du at formidle dig på skrift, så har vi måske tjansen til dig, for det er nu muligt at blive skribent hos broendbyforfan.dk.

broendbyforfan.dk har taget store skridt siden mediets stiftelse i sommeren 2022, hvor vi til dato har produceret mere end 500 artikler og genereret mere end 630.000 sidevisninger.

Det er nu tid til at tage et naturligt skridt mod en bredere dækning, og derfor ønsker vi at tilføje et par hænder til broendbyforfan.dk.

Så brænder du for fodbold, kan du skrive med en skarp og nuanceret pen, så har vi måske jobbet til dig… Eller nej. Vi vil ikke kalde det et job.

Det vil vi ikke af to grunde:

   • Vi har endnu ikke midler til at udbetale en fast løn.

   • Du skal kun producere nyhedsartikler, fordi du synes det er sjovt og lærerigt.

  broendbyforfan.dk er stadig i et meget tidligt stadie, hvor eventuelle indtægter bliver geninvesteret i mediets udvikling. 

  Og derfor skal du snarere se det som værdifuld erfaring til dit CV eller værdifuld læring til din mulige fremtid inden for sportsjournalist-branchen.

  Men vi vil elske at honorere arbejdet og vise, at vi sætter pris på det, men det må ikke være den drivende kraft.

  Nå, men hvad søger vi så?

  Det er svært at definere en perfekt kandidat, men kan du krydse af i boksen ud for nedenstående punkter, så kunne du godt ligne en profil, vi ville elske at have med ombord.

    • Brænder for fodbold og har en bred viden inden for Brøndbys trup og dansk fodbold generelt.

    • Kan kommunikere klart og tydeligt på skrift.

    • Skriver sprogligt korrekt og er lidt af en grammar-nazi.

   Det er også værd at nævne, at broendbyforfan.dk ikke har et fast kontor, og derfor vil du skulle producere dine artikler fra hjemmet.

   Der er intet krav til alder, køn, religion eller andet. Der er heller intet krav til x-antal artikler i ugen eller faste dage for nyhedsproduceringen.

   Hvis du bare føler, at du kan se dig selv blive en del af broendbyforfan.dk og har godt styr på ovenstående ting, så skal du tage kontakt til os på kontakt@broendbyforfan.dk

   I den besked bedes du gøre følgende:

     • Skrive en kort tekst om dig selv og dit tilhørsforhold til Brøndby IF.

     • Skrive en kort tekst om, hvorfor du ser dig selv som en del af broendbyforfan.dk.

    Du må også gerne skrive en artikel, som kunne udkomme på broendbyforfan.dk. Det kan være en fiktiv historie om, at Brøndby henter Lionel Messi på en fri transfer, eller det kan være noget aktuelt og relevant. Det er udelukkende for at se din måde at formulere dig på.

    Bemærk, at broendbyforfan.dk er et uafhængigt medie af Brøndby, og at alle nyheder på sitet er objektive, omend alle artikler vil have en tydelig Brøndby-vinkel.

    Vi har store drømme

    Vi fortsætter skriveriet lidt endnu.

    Inden for en overskuelig fremtid ønsker broendbyforfan.dk at være mere synlige til Brøndbys kampe og træninger. Så bor du i nærheden af Brøndby Stadion og kunne tænke dig at være vores mand omkring klubben, kunne du blive et afgørende led i vores fremtid.

    Måske du har gode kilder i Brøndby og ønsker at skrive spændende transfernyheder på broendbyforfan.dk?

    Eller måske drømmer du om at overvære nogle Brøndby-træninger og hjemmekampe og bidrage med interviews og kampreferater?

    Eller er du mere til at skyde lidt stemningsbilleder til vores Twitter- og Instagram-profil?

    Intet er for stort eller småt for os, og hvis du føler, at du kan gøre et bidrage til broendbyforfan.dk, så kontakt os meget gerne, så kan vi drøfte mulighederne for et samarbejde.