1964

Sky: Brøndby betaler under 10 millioner kroner for Andersson

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Dette er en rygtehistorie

Sebastian Andersson kommer til at koste Brøndby omkring én million euro, hvilket er betydeligt under dét beløb, som Ekstra Bladet rapporterede onsdag.

Brøndby IF er meget tæt på at kunne offentliggøre en forstærkning til offensiven, for klubben har indgået en aftale med svenske Sebastian Andersson, mens FC Köln har accepteret tilbuddet fra Vestegnen.

Ekstra Bladet skrev, at Brøndby IF skulle betale omkring 10 millioner kroner for angriberen, men Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har forhandlet prisen betydeligt under det beløb.

Læs også: Sagde nej til Pavlovic: Nu henter de ham alligevel

Sky Sports’ reporter Marlon Irlbacher, som dækker FC Köln tæt, verificerer historien om, at Sebastian Andersson er på vej til Brøndby IF, og han skriver, at Bundesliga-klubben får 7,5 millioner kroner i transfersum for angriberen.

Sebastian Andersson er en angriber på en meget høj hylde, men han har været ramt af alvorlige skader i knæet, hvilket sidste sommer kostede ham et skifte til tyrkiske Antalyaspor. Derfor spekuleres der også i, at han kan få svært ved at bestå det forestående lægetjek i Brøndby IF.

Svenskeren blev denne sommer også sat i forbindelse med schweiziske Grashoppers, men de valgte at trække sig fra en aftale, fordi de ikke kunne honorere hans løn.

Brøndby IF har endnu ikke haft Sebastian Andersson til lægetjek, mens de heller ikke har meldt noget ud om en forestående transfer.

Læs også: Dansk avis: Brøndby IF kan miste stor profil – Bud på vej

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’