1964

Skyder stort Uhre-rygte ned

Transfergossip

broendbyforfan.dk har været i kontakt med to amerikanske journalister, der begge afviser at have hørt til rygtet om, at Mikael Uhre skulle være et tema i Brøndby. B.T. skyder også rygtet ned.

Mikael Uhre forlod Brøndby for et års tid siden, da han satte sin signatur på en lukrativ med Philadelphia Union, for hvem han har været en stor profil.

I weekenden dukkede et interessant rygte dog op på de sociale medier, da det blev beskrevet, at Brøndby undersøgte muligheden for at hente Mikael Uhre hjem til klubben.

Tweetet blev delt og kommenteret lystigt i løbet af weekenden, og det nåede en rækkevide på knap 90.000 personer. Og forfatteren til tweetet er ikke hvem som helst.

Sebastian Andersen, som er fan af Brøndby, har tidligere breaket store Brøndby-nyheder – blandt andet at klubbens næste cheftræner ville blive en dansker, og at Sigurd Rosted havde kursen mod USA.

Derfor researchede broendbyforfan.dk rygtet og forhørte sig på vandrørene. Uden dog at komme tættere på, hvorvidt angrebsstjernen virkelig var på vej retur.

I det amerikanske var der dog mere held, da to amerikanske journalister uafhængigt af hinanden afviste, at Philadelphia Union var på vej til at slippe danskeren.

Det blev også bekræftet, at den 28-årige dansker ikke selv skulle have interesse i at forlade Philadelphia Union, hvor han scorede 13 mål i 30 kampe i sidste sæson.

Rygtet på Twitter gik dog også på, at Brøndby undersøgte muligheden for at hente Mikael Uhre hjem, og ikke at Philadelphia Union eller hovedpersonen var klar på en transfer.

Derfor bragte broendbyforfan.dk ikke en artikel om ovenstående, men B.T. erfarer nu fra kilder tæt på Brøndby, at der ikke arbejdes på at hente Mikael Uhre hjem. Rygtet bliver kategoriseret som sludder og vrøvl.

Selvom Mikael Uhre er en profil for Philadelphia Union, har livet i Amerika ikke været smertefrit for ham.

Da den danske angriber i november sidste år vendte retur for at blive hyldet på Brøndby Stadion, fortalte han nemlig, at hans kone var blevet truet med en pistol.

– Jeg har både hørt og set forskellige ting, som ikke hører til dagligdagen herhjemme i Danmark. De har jo en lidt anden våbenlovgivning derovre. Jeg er ikke blevet truet, men min kone er, så der har været lidt forskellige episoder, men vi har det heldigvis godt, sagde han i et interview med Discovery+.

Mikael Uhre har kontrakt med Philadelphia Union frem til slutningen af 2024, men den amerikanske klub har option på yderligere et år.

Mest læste artikler seneste syv dage