1964

Slimane forventer videre avancement i Europa

Brøndby IF - Silkeborg IF 2-1

Anis Slimane mener, at man skal kunne slå et hold som Pogon Szczecin på hjemmebane, og derfor tager han gerne favoritværdigheden mod polakkerne.

Brøndby IF led søndag eftermiddag et skuffende nederlag på 1-3 til FC Nordsjælland i Superligaen, men de blå/gule har ikke mange dage til at slikke sine sår.

Allerede på torsdag venter en mulig sæsondefinerende kamp i Conference League-kvalifikationen på Brøndby Stadion mod Pogon Szczecin.

Læs også: Brøndby-keeper revser defensiven efter klart nederlag

Første opgør endte 1-1, og derfor er alt åbent forud for returen i Danmark, og Brøndby forventer at gøre det af med polakkerne.

– Det er et hold, vi skal kunne slå her på hjemmebane. Det er måske ikke det smarteste at sige, når vi lige har tabt til Nordsjælland, men vi skal kunne slå Pogon her, siger midtbanespiller Anis Slimane ifølge bold.dk.

Læs også: Verbale lussinger: ‘Det var ikke trøjen værdigt’

Den tunesiske landsholdsspiller, der ikke var med i første opgør på grund af en karantæne, mener, at man har et fint resultat med ind til kampen.

– Vi har et fint resultat, og nu spiller vi på hjemmebane med vores fans. Vi skal bare blæse dem ud af banen, siger Slimane.

Der er kampstart på Brøndby Stadion på torsdag kl. 20.00.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF