1964

Slimane på vej mod exit: Brøndby kan lave kæmpehandel

broendby-if-2048x1366

Anis Slimane kan blive den dyreste spiller, der nogensinde er solgt fra Brøndby, skriver Ekstra Bladet, der hører om beløb i omegnen af 75 millioner kroner.

Anis Slimane tilsluttede sig Brøndbys U/19-mandskab i 2019, da man hentede den talentfulde midtbanespiller i 2. divisionsklubben, AB.

Det tog ikke lang tid, før han blev en fast del af Brøndbys Superliga-mandskab, men snart står parterne ved en skillevej, erfarer Ekstra Bladet.

Anis Slimane ønsker ikke at forlænge den kontrakt, der udløber i sommeren 2024, selvom Brøndby flere gange har forsøgt at binde ham til en længerevarende aftale.

Hovedpersonen skulle ifølge avisens oplysninger være indstillet på at forlade Brøndby allerede ved årsskiftet, og derfor har han formentlig spillet sin sidste kamp for klubben.

Ekstra Bladet forstår ydermere, at Anis Slimane kan blive det største salg nogensinde i klubbens historier. Via kilder tæt på klubben nævnes der et beløb på 75 millioner kroner.

De kommende uger bliver dog altafgørende for Anis Slimane og hans chancer for at lande et stort skifte. VM-slutrunden kan nemlig meget vel definere både hans egen fremtid og påvirke den transfersum, som Brøndby kan få for ham.

Anis Slimane er en del af Tunesiens VM-trup, som skal i kamp senere tirsdag mod Danmark. Foruden danskerne skal Anis Slimane og co. også op mod Australien og Frankrig.