1964

Slimane respekterer Niels Frederiksens beslutning: Men er uenig

broendby-if-2048x1366

Brøndby IF’s midtbanespiller, Anis Slimane, har fået en marginalrolle den seneste måneds tid, og det er ikke noget, som hujer den 21-årige tunesiske landsholdsspiller, som dog respekterer Niels Frederiksens beslutning.

Anis Slimane er en vigtig spiller for Brøndby IF, men den tidligere AB-spiller har ikke fået meget spilletid i de seneste seks kampe, hvor han blot har fået ét opgør fra kampens start.

Ellers er det blevet til mindre indhop, og søndag eftermiddag blev han skiftet ind efter lidt over en times spil i Viborg – og reservetjansen er ikke noget, som begejstrer den tunesiske landsholdsspiller.

Efter opgøret på Energi Viborg Arena blev Anis Slimane nemlig spurgt til, om han var enig i trænerteamets disponeringer.

– Nej det er jeg ikke. Det er man jo aldrig. Som fodboldspiller så vil jeg altid gerne starte inde, og jeg mener også selv, at jeg skal starte inde på holdet, men jeg skal også respektere trænernes beslutning, siger Anis Slimane til Discovery+.

Anis Slimane erkender, at der i en klub som Brøndby IF skal være hård konkurrence om pladserne, og han fortæller videre i interviewet, at han skal kigge indad for at gøre sig gældende fra start igen.

Den unge midtbanespiller er måske Brøndby IF’s største salgsobjekt, og der har været vedvarende rygter, der har sendt ham til udenlandske adresser, men endnu er han fortsat på den københavnske Vestegn, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2024.