1964

Snarlig afklaring om muligt skifte til BIF: Fuldstændig færdig i Røde Stjerne

Ohi Omoijuanfos fremtid bliver afgjort i de nærmeste dage, erfarer Ekstra Bladet, som skriver, at hans tidligere klub, Molde, også har meldt sin i transferkampen, hvor Brøndby IF også befinder sig med et bud på i omegnen af 7,5 millioner kroner.

Brøndby IF har i de seneste dage været kædet tæt sammen med den 28-årige nordmand, Ohi Omoijuanfo, som er havnet ude i kulden i Røde Stjerne, selvom det blot er et halvt år siden, at målmageren skiftede Molde ud med den serbiske klub på en fri transfer.

Carsten V. Jensen har afsendt et bud på i omegnen af 7,5 millioner kroner for den stærke angriber, men det er næppe nok til at få Røde Stjerne til at acceptere – de er ifølge serbiske medier på jagt efter et beløb i omegnen af 12 millioner kroner.

Ekstra Bladet erfarer, at der snart kommer en afklaring på angriberens fremtid. Ifølge mediet skulle det være fuldstændig sikkert, at han er færdig i Røde Stjerne, hvilket også kom til syne, da han sad på bænken i hele kampen mod Maccabi Haifa i Champions League-kvalifikationen, selvom der blev skiftet fire mand ind.

– Han nåede 11 mål i 23 kampe. Og det står klart, at fremtiden på ingen måder er i Serbien, skriver Ekstra Bladet blandt andet i artiklen om Ohi Omoijuanfos fremtid, hvor de også beretter om, at hans tidligere klub, Molde, har meldt sig på banen.

Derfor ser det ud til, at Ohi Omoijuanfo skal vælge, om han vil retur til trygge omgivelser i Molde, hvor han i sæsonen inden sit skifte scorede imponerende 27 mål i 29 kampe – eller om han er varm på et eventyr i Danmark, hvor han vil blive Brøndby IF’s store angrebsvåben.

Læs også: CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner

Læs også: Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’

Læs også: Slukøret Niels Frederiksen: Det er en lortefølelse