1964

Snart farvel til Maxsø: Papirarbejdet færdiggøres

broendby-if-2048x1366

Transfergossip

Andreas Maxsøs skifte til Colorado Rapids er stadig på sporet, og parterne er i gang med at færdiggøre papirarbejdet, meddeler B.T.

Det har i et par år lignet, at Andreas Maxsø bare ikke skulle væk fra Brøndby, efter hans transfers til først FK Rostov og siden Bordeaux gik i vasken i 11. time.

I sidste uge kunne B.T. så rapportere, at Andreas Maxsø var tæt på et skifte til amerikanske Colorado Rapids, efter Major Soccer League-klubben havde fået accepteret et bud på ham.

Men siden har der været stille omkring Brøndby-anføreren, som har været til stede ved træning nogle dage, mens han andre dage ikke har været at finde på træningsanlægget.

Det lader dog til, at kaptajnen får opfyldt sit ønske om at komme til udlandet, for B.T. rapporterer i onsdagens udgave af podcasten Transfervinduet, at aftalen stadig er på rette spor.

Papirarbejdet er ved at blive færdiggjort, og det er det eneste, der trækker handlen ud, for Brøndby har ikke ønsket at stå i vejen for Andreas Maxsø, der længe har drømt om at skifte ud af landets grænser.

Avisen beretter, at Andreas Maxsø tegner en kontrakt tre år ud i fremtiden med option på yderligere et år.

På rygtebørsen har Sevilla-stopperen Kike Salas været meldt som en mulig afløser i midterforsvaret, men Brøndby lykkes ikke med at hente den 20-årige spanier, skriver det spanske medie, COPE.

Sevilla-spilleren har nemlig afvist flere bejlere – blandt andet Brøndby -, da han ønsker at blive i sin spanske klub og kæmpe for sin chance i den sidste halvdel af sæsonen.

En mulig afløser for Andreas Maxsø kan være Augsburgs danske forsvarsspiller, Frederik Winther, som ifølge Ekstra Bladet er på Carsten V. Jensens blok – læs mere om den historie her.