1964

Spansk medie: Brøndby lurer på Sevilla-stopper

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby har angiveligt et godt øje til den unge Sevilla-stopper, Kike Salas, som de overvejer at hente på en lejeaftale i denne måned.

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og fodbolddirektør Carsten V. Jensen går nogle meget intense dage i møde, hvor der forventes både af- og tilgange.  

På afgangssiden er midtstopperne Andreas Maxsø og Sigurd Rosted angiveligt tæt på at færdiggøre transfers til Major Soccer League, hvor de inden længe ventes at skrive kontrakt med henholdsvis Colorado Rapids og Toronto FC.

Derfor er Carsten V. Jensen tvunget til at hente minimum en midtstopper i denne måned, og ifølge det spanske medie Orgullo De Nervión er Brøndby interesseret i Kike Salas.

Den 20-årige Sevilla-stopper er inde og ude af holdet i den spanske klub, og derfor er klubben interesseret i at udleje ham – og måske det bliver til Brøndby.

Den danske transferjournalist Søren Sorgenfri skrev ellers mandag, at Brøndby var på markedet efter en ung spiller, der havde erfaring fra Superligaen – læs mere om den historie her.