1964

Spekulationer om afsked: Niels Frederiksen aflyser fansenes hyldest

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen ønsker ikke at blive hyldet inden søndagens kamp mod Viborg FF, da det kan skabe forvirring og spekulation omkring hans fremtid.

De stemningsskabende på Sydsiden ønsker at hylde Niels Frederiksen inden søndagens kamp mod Viborg FF, da det potentielt er cheftrænerens sidste kamp i spidsen for Brøndby.

Niels Frederiksens kontrakt står nemlig til at udløbe efter sæsonen, og derfor spekuleres der i, at man vil bruge vinterens lange pause på at køre en ny cheftræner i stilling.

Der er dog ikke meldt noget officielt ud om Niels Frederiksens fremtid, og han ønsker ikke at bidrage til yderligere spekulation om et muligt stop ved at lade sig hylde før eftermiddagens kamp.

Det fortæller Lars Taasby, der er en del af faninitiativet ‘Sammen Om Vor Klub’, til Ekstra Bladet.

– Vi har i dialog med Niels Frederiksen aftalt, at vi ikke skal lave en hyldest til ham i dag, siger Lars Taasby til avisen og tilføjer:

Han vil ikke skabe yderligere forvirring og spekulationer omkring, om han stopper eller ej, og vil holde fokus på fodbolden.

Planen var, at Sydsiden ville kalde Niels Frederiksen ned til en Fenerbahce, men sådan bliver det ikke. Noget som man naturligvis respekterer, fortæller Lars Taasby.

Niels Frederiksen har været i Brøndby siden sommeren 2019, da han tog over nogle måneder efter fyringen af tyske Alexander Zorniger.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Trabzonspor og Stryger skal sænke de økonomiske krav for BIF-skifte
2. Journalist: Brøndby jagter to store profiler
3. 
Brøndby-fans åbner sag mod politiet
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. 
Medie: Bell bliver i Brøndby