1964

Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt

Brøndby IF - Ob 2-0

Fangrupperingen Alpha melder ud kort før søndagens derby at de tager en midlertidig pause fra ansvaret for produktion af tifoer samt som den organiserede stemningsgruppe på Sydsiden.

Alpha har delt vandende i de seneste måneder. På den ene side har de leveret mesterlig opbakning til Brøndby IF, men på den anden side har de også været involveret i flere voldelige kampe.

Det har ført til en splittelse i fanmiljøet omkring Brøndby IF, og det tager Alpha nu konsekvensen af.

I et skriv på Facebook offentliggør fangrupperingen, at de trækker sig midlertidigt. Det betyder, at de ikke længere vil stå som den organiserede stemningsgruppe på Sydsiden.

– De seneste uger har desværre vist os, at den nuværende situation med splittelse på fanscenen ikke er i forbedring og har nået et uholdbart niveau. Derfor føler vi, at det er tid til, at alle parter i og omkring Brøndby IF får tid og plads til at forholde sig til, hvad vi hver især kan bidrage med til vores fanscene, og hvordan den bør se ud i fremtiden, skriver de og tilføjer:

– For at skabe tid og plads til dette har vi besluttet at tage en midlertidig pause fra ansvaret for produktion af tifoer samt som den organiserende stemningsgruppe på Sydsiden.

Se hele deres opslag her:

 

Screendump: Sydsiden/Facebook

Redaktionen anbefaler…
1. Kommentatorer i svime over Jesper Lindstrøm: ‘Out of this world!’
2. Maxsø uafklaret om fremtiden: Holder alle døre åbne
3. Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK
4. Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau
5. Niels Frederiksen: Sebulonsen ramt af lille down-periode