1964

Spøger stadig: Andersson ‘forelsket’ i Brøndby

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF har købt en ny angriber i Ohi Omoijuanfo, men Sebastian Andersson spøger stadig på Vestegnen, for han skulle angiveligt være forelsket i hele Brøndby-pakken.

Brøndby IF var tidligere i transfervinduet tæt på at lande den 31-årige svensker Sebastian Andersson, som var havnet ude i kulden i FC Köln, for hvem han skiftede til for et par somre siden for 50 millioner kroner.

Angriberen, som har døjet med en alvorlig knæskade, var også i Brøndby for at færdiggøre skiftet til de blå/gule, men han blev sendt hjem uden en kontrakt, fordi man ikke kunne blive enige om økonomien i aftalen.

Siden den dag har Carsten V. Jensen og Sebastian Anderssons lejr dog fastholdt dialogen, fordi angriberen er forelsket i hele pakken på Vestegnen – også efter klubbens køb af Ohi Omoijuanfo.

Nu kan B.T. afsløre, at der har været diskuteret en to-årig aftale helt frem til i går aftes, hvor man dog igen ikke kunne blive enige med svenskeren om vilkårene i aftalen.

Men B.T. skriver videre, at den kun er foreløbigt død, og de afviser derfor ikke, at der kan ske noget på deadlineday, som kan gøre Sebastian Andersson til Brøndby IF-spiller.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF