1964

Sportbladet: Brøndby og Liverpool lurer på svensk landsholdsbobler

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF og Liverpool FC viste begge stor interesse for den unge forsvarsspiller, Johan Bångsbo, som snart forventes at blive udtaget til det svenske A-landshold for første gang.

Brøndby IF handlede stort mod slutningen af sommerens transfervindue, hvor man hentede profilerede navne som Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo i henholdsvis Silkeborg IF og Røde Stjerne – tilmed vendte Daniel Wass også hjem fra Atletico Madrid.

Nu skriver de svenske medie, Sportbladet, at de blå/gule også forsøgte at lande den eftertragtede Johan Bångsbo, som er på kontrakt i IFK Göteborg.

Den 19-årige svensker er i høj kurs hos store europæiske klubber, efter han har fået sit gennembrud i Allsvenskan-klubben, og mediet kan berette om massiv interesse i hans underskrift.

Sportbladet erfarer nemlig, at Jürgen Klopps Liverpool også er meget interesserede i at tilknytte den 19-årige svensker, som ifølge mediet snart står foran en svensk landsholdsudtagelse.

Den unge forsvarsspiller, som har udtalt, at han drømmer om et skifte til Premier League, har også bejlere i Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Genoa og Feyenoord.

Brøndby IF er angiveligt stadig interesseret i at hente den 19-årige svensker, som de håber at kunne overbevise om, at de vil være et fornuftigt skridt på vejen mod det store Europa.