1964

Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF skuffede stort søndag eftermiddag, da de spillede 3-3 på hjemmebane mod sidstepladsen, Lyngby BK. Det kan koste Niels Frederiksen jobbet, mener Danmarks store sportsaviser, B.T. og Ekstra Bladet.

Brøndby IF er på katastrofekurs.

De blå/gule er i store problemer i Superligaen, hvor top 6 bliver sværere og sværere for hver kamp der går – og søndag blev ondt værre, da man kun fik 3-3 mod sidstepladsen, Lyngby BK.

Med ligaens tredjestørste budget og med profilerede tilgange i sommerens transfervindue, skal Brøndby IF til at finde det niveau, som skal sikre delmålsætningen om top 6.

Det lader dog ikke til at ske, og søndag eftermiddag var endnu et lavpunkt for Niels Frederiksen, hvis sæde nu er ved at være glohedt ovenpå en rædderlig sæsonstart.

Sportsaviserne B.T. og Ekstra Bladet vurderer også begge i deres kampreportager, at Brøndby-cheftrænerens fremtid bør være til diskussion.

– Niels Frederiksen er dybt, dybt presset. Der skulle have kommet tre point på kontoen søndag eftermiddag, hvis ikke det i forvejen varme sæde under Brøndby-træneren skulle blive brandvarmt. Brøndby har ikke råd til ret mange flere skuffelser i resten efteråret, hvis klubben skal nå top-6. Og alt andet vil også være en stor, stor fiasko, skriver B.T. efter dagens remis.

Ekstra Bladet er af samme opfattelse. Avisens reporter fra Brøndby Stadion er også af den klare fornemmelse, at Niels Frederiksens fremtid må være til diskussion.

– Nu må Frederiksen fremtid for alvor være et tema i bestyrelseslokalerne på Vestegnen. Det må være et spørgsmål om tid, hvornår Jan Bech Andersen og bestyrelsens tålmodighed slipper op, skriver Ekstra Bladet i kølvandet på søndagens kamp.

Brøndby IF’s mål blev sat ind af Anis Slimane, Nicolai Vallys og Oskar Schwartau.

Redaktionen anbefaler…
1. Efter snak om salg: Alpha har fået løfte fra Jan Bech Andersen
2. Mulig kæmpestraf: Brøndby kan risikere at miste udebanefans resten af sæsonen
3. Se drømmemålet: Lindstrøm sender folk på røven – og snyder Rønnow
4. Frankfurt kræver mindst 225 mio. kr. for Lindstrøm
5. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling