1964

Spydig Niels F.: ‘Kunne være at træneren ikke gider forlænge’

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF og Niels Frederiksen har ikke indledt forhandlingerne om en kontraktforlængelse, og det behøver ikke nødvendigvis at være klubbens beslutning, fortæller cheftræneren.

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen har kontraktudløb i klubben efter sæsonen, og endnu har parterne ikke indledt forhandlingerne om en ny aftale.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen udtalte for et par uger siden, at det var en stor beslutning for klubben, og det blev Niels Frederiksen bedt om at forholde sig til, da han blev interviewet i ‘Onside’ efter søndagens nederlag til Silkeborg IF.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

– Det kan også være, at jeg vil beslutte, hvad jeg vil. Det er så sandelig også en stor beslutning for mig, sagde Niels Frederiksen tydeligt.

I interviewet med Carsten V. Jensen for et par uger siden, kunne fodbolddirektøren heller ikke svare på, hvorvidt han ønskede, at Niels Frederiksen fortsatte efter kontraktudløb.

 Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Brøndbys cheftræner blev også forholdt de kommentarer efter søndagens kamp på Jysk Park, og svaret kom prompte fra Niels Frederiksen.

– Det kunne også være, at træneren ikke havde lyst til at forlænge.

Niels Frederiksen har været kædet sammen med det ledige trænersæde i FC Midtjylland, hvilket han kaldte et attraktivt job for et par dage siden.

Læs den historie her.

 

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF