1964

Stålfast Salech vil retur til Brøndby IF efter HB Køge-ophold

Yousef Salech har langt fra mistet troen på, at han snart kan slå igennem i Brøndby IF-trøjen. Lejesvenden håber, at han kan vende retur til klubben næste sommer, når hans lejekontrakt udløber med HB Køge.

Yousef Salech skiftede til Brøndby IF i 2020 fra HIK, og den 20-årige angriber har været inde omkring førsteholdet med sporadiske indhop, inden han for nyligt skiftede på en lejeaftale til HB Køge i 1. divisionen.

Den 195 centimeter høje angriber har fået en drømmestart i sin nye klub, hvor han under Daniel Aggers ledelse har fået fuld spilletid i sine første tre kampe og kvitteret med fire mål og én assist, hvilket du kan læse mere om her.

Selvom han trives i Herfølge-klubben, så er det ikke et sted, han planlægger en længere fremtid. I Yousef Salaechs hoved er der nemlig kun én klub, han virkelig drømmer om at slå igennem hos.

– Det er min allerstørste drøm. Det er at komme tilbage til Brøndby og kunne byde mig ind i startopstillingen – eller så tæt på som overhovedet muligt, siger han i et interview med bold.dk, mens han tilføjer:

– At slå igennem i Brøndby er min største drøm, og det her er også et stort skridt på vejen. Det handler om arbejde fuldt ud, så jeg kan få de bedste forudsætninger for at opnå min drøm – forhåbentlig næste år.

Den 20-årige angriber har fået otte kampe for Brøndby IF, og inden sit skifte til HB Køge havde han flere indhop. Og det at spille foran Brøndby-fansene er noget helt særligt, fortæller han videre.

– Hver gang jeg skulle trække en Brøndby-trøje over hovedet, så var det den mest vanvittige følelse – ligemeget om vi var bagud eller foran. Det var virkelig surrealistisk at spille på Brøndby Stadion foran alle fansene. Det er det vildeste, siger den 20-årige angriber. 

Yousef Salechs lejekontrakt med HB Køge løber frem til sommeren 2023, hvorefter han ifølge kontrakten returnerer til Brøndby IF, hvor han har en aftale frem til sommeren 2024.

Redaktionen anbefaler…
1. Ni spillere kan forlade Brøndby IF: Profilerede navne står foran kontraktudløb
2. Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
3. Brøndby IF tæt på at blive solgt: Men Jan Bech bliver
4. Retssag mod Riveros: Ekskæresten kræver stort beløb
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner