1964

Startopstillinger: Wass starter på højreback igen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Daniel Wass indtager højrebackpositionen fra start i søndagens kamp mod Randers FC, mens Ohi Omoijuanfo gør comeback i startopstillingen for de blå/gule.

Brøndby IF er i dyb krise i Superligaen, hvor man efter 11 spillerunder indtager en skuffende 10. plads – blot to point over AaB under nedrykningsstregen.

Søndag aften skal Niels Frederiksen og co. på en svær opgave på udebane mod Randers FC, der har fået en flyvende start på sæsonen og kraftigt bejler til medaljer.

Thomas Thomasbergs tropper indtager en flot 2. plads, men kan med en sejr over de blå/gule spille sig på 1. pladsen efter FC Nordsjællands pointdeling mod FC København fredag aften.

Forud for opgøret på Cepheus Park har der været fokus på Brøndby IF’s startopstilling efter Niels Frederiksen mere eller mindre har fuld trup til rådighed.

For hvordan ser den perfekte startopstilling ud for Brøndby-cheftræneren? Formentlig med den danske landsholdsspiller Daniel Wass som højreback, for det er endnu en gang hans position for Brøndby IF.

Se startopstillingen mod Randers FC her.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her