1964

Støvle i hovedet: Winther troede, der var rødt kort

Kevin Mensah, anfører [P6253] (Brøndby IF), Mads Hermansen [P7430] (Brøndby IF)

Frederik Winthers ansigt var hårdt medtaget efter, han fik et spark i hovedet af Victor Claesson. Jeg troede, det ville være rødt kort, siger midtstopperen.

Der var blot spillet fire minutter af søndagens Derby, da FC Københavns Victor Claesson plantede sin støvle i hovedet på Frederik Winther.

Brøndby-stopperen gik til jorden, mens blodet fossede ud af hovedet på ham.

Læs også: Wass undskylder: Det er ikke okay

Dommer Mikkel Redder kvitterede med en advarsel til den svenske angriber, mens Frederik Winther måtte syes og have bandage om hovedet.

– Heldigvis har jeg det fint nok. Jeg følte ikke, at jeg havde nogle problemer, da jeg spillede, og jeg har det egentlig også okay lige nu, siger han til Viaplay.

Selvom den unge stopper er ved godt mod, mener han, at det var en grim hændelse.

– Jeg føler faktisk, det er rigtig voldsomt. Jeg føler, at jeg tager hovedet lige frem, og så får jeg hans knopper i hovedet. Jeg har også set den efter, og jeg synes stadig, den ser ret voldsom ud, fortsætter han.

Læs også: Banner til Jan Bech Andersen møder kritik: ‘Tarveligt og forkert’

Frederik Winther troede også, at det ville koste Victor Claesson en tidlig tur i bad.

– Jeg troede faktisk, det ville være et rødt kort. Det var jeg faktisk ret overbevist om, siger han videre om episoden til Viaplay.

På Brøndbys Twitter-profil har de lagt et billede op af forsvarsspillerens ansigt, og det er tydeligt, at han er meget medtaget.

Det kan du se her, hvor han til Brøndby TV også sætter ord på resultatet og præstationen som helhed.

Brøndby tabte Derbyet med 1-3. Ohi Omoijuanfo scorede for Brøndby, mens Victor Claesson, Jordan Larsson og Christian Sørensen nettede for gæsterne.

Brøndbys næste kamp er på udebane mod Viborg.

Læs også: Wass så rødt i Brøndbys Derbynederlag

Relaterede nyheder

Seneste nyt