1964

Medie afslører: Brøndby meget tæt på ny træner

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndby er meget, meget tæt på en ny cheftræner, erfarer B.T., der meddeler, at man satser på at have lukket en aftale inden for de kommende par dage.

En ny cheftræner er meget, meget tæt på at lande på den københavnske Vestegn – lidt over et måned efter, at Brøndby sagde farvel til Niels Frederiksen.

Stik imod forventningerne kan B.T. nemlig afsløre, at Brøndby snart har en ny cheftræner på plads.

– Det er semi-breaking. Det lyder til, at Brøndby er nået ekstremt langt i trænerjagten, og at man sandsynligvis kun forhandler med én kandidat, siger B.T.-journalist Lasse Vøge i podcasten ‘Transfervinduet’.

Ifølge podcasten er det meget sandsynligt, at Brøndby får underskrevet kontrakten med den nye cheftræner inden jul.

– De satser på, at aftalen er underskrevet inden for de næste par dage. Aftalen kan selvfølgelig godt underskrives uden, at den bliver offentliggjort lige med det samme, men Brøndby er meget, meget tæt på at lande deres nye cheftræner, lyder det videre i podcasten.

Meget tyder på, at det bliver en udlænding, der overtager trænergerningen i Brøndby, men B.T. er ikke lykkes med at identificere, hvem der er tæt på at overtage tøjlerne i Brøndby.

Den kommende Brøndby-træner kan se frem til at få et klækkeligt budget, som han sammen med Carsten V. Jensen skal bruge til at forstærke truppen.

B.T.’s journalist Farzam Abolhosseini fortalte i går, at Brøndby håber på at kunne præsentere tre forstærkninger i januar, men man vil først handle, når en ny cheftræner er på plads.

Ifølge bookmakerne er tyske Frank Kramer og David Wagner top-favoritter til at blive cheftræner i Brøndby, men der har ikke været rygtet nogen direkte kontakt mellem parterne.