1964

Sydafrikansk wing kædes sammen med Brøndby

Brøndby IF - Agf 1-0

Den sydafrikanske wing Percy Tau er angiveligt en mand, som Brøndby følger. Ifølge broendbyforfan.dk er det i bedste fald meget løs interesse.

Det store sydafrikanske medie FARPost skrev tidligere på ugen, at Brøndby er en af flere klubber, der følger den sydafrikanske wing, Percy Tau.

Mediet erfarer, at de blå/gule sammen med FC Utrecht, Anderlecht og Mamelodi Sundows udviser interesse i den 29-årige offensivspiller.

Læs også: B.T.: Brøndby lurer på to udlandsdanskere

broendbyforfan.dk har dog forhørt sig hos folk tæt på Brøndby, som ikke genkender, at det skulle være en spiller for Carsten V. Jensen og co.

Den sydafrikanske wing virker da også som en spiller, der er et stykke fra Brøndbys økonomiske rækkevidde, selvom klubben efter opkøbet står stærkere rustet.

Percy Tau er nemlig i øjeblikket på kontrakt i egyptiske Al Ahly, hvor han ifølge Tipsbladet scorer 14 millioner kroner årligt – netto.

Offensivspilleren er tilmed ikke på transferlisten, selvom han kun har lidt over et år til udløb, for i Al Ahly er man meget glade for ham.

Læs også: Journalist: Uvis fremtid for Frederik Winther

Percy Tau skiftede i 2018 til Brighton på en fire-årig aftale, da de købte ham i sydafrikanske Mamelodi Sundowns.

Premier League var dog en alt for stor mundfuld, og derfor blev han kort efter lejet ud til først Royal Union Saint-Gilloise, siden Club Brügge og slutteligt Anderlecht.

I 2021 skrev han kontrakt med Al Ahly, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2024.

Men Brøndby er på markedet efter forstærkninger, og onsdag blev to nye navne meldt som mulige signings – det kan du læse mere om her.

Læs også: Afslører lønningerne: Tidligere Brøndby-spillere tjener kassen i Major Soccer League

Relaterede nyheder

Seneste nyt