1964

Tårnhøj keeper spøger i Brøndby og FCK

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Den 202 centimeter høje keeper Samuel Brolin spøger i Brøndby og FC København. Ifølge den svenske rygtebørs har Carsten V. Jensen afgivet et bud på den talentfulde keeper.

Tipsbladet skrev i oktober, at FC København, Brøndby og AGF viser interesse i den 22-årige svensker Samuel Brolin, som i de seneste fire sæsoner har været udlejet fra AIK Stockholm i Sverige.

Den talentfulde målmand skulle være interesseret i at finde en ny permanent klub, og derfor har han meddelt sin svenske klub, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, der udløber om et år.

Ekstra Bladet skrev så sent som mandag, at den svenske U/21-keeper var i spil til at skifte til FC København, som har solgt Mathew Ryan til AZ Alkmaar.

På den svenske rygtebørs kan man dog læse, at Brøndby også er med i kampen om Samuel Brolins underskrift, for de skulle angiveligt have afgivet et bud på keeperen.

broendbyforfan.dk har været i kontakt med personen bag ovenstående skandinaviske transferkonto for at få uddybet rygtet, og der skulle være en reel chance for, at det sker.

– Der er en god chance for, at han skifter til Brøndby. Samuel Brolin har fortalt sine agenter, at det ville være et godt skifte for ham. Han forlader AIK, lyder det fra skribenten på transferprofilen til broendbyforfan.dk.

I tweetet forlyder det, at Brøndby skulle have budt fire millioner svenske kroner (svarende til 2,6 millioner danske kroner) på Samuel Brolin, mens der også er en række klausuler i buddet.

Samtidig bliver det beskrevet, at der i øjeblikket er større sandsynlighed for et skifte til Brøndby end FC København.

Det lader dog til, at Brøndby – eller andre interesserede klubber – skal finde betydeligt mere end 2,6 millioner danske kroner, hvis de vil lokke AIK Stockholm til at sælge Samuel Brolin før kontraktudløb om et år.

Ekstra Bladet beretter om, at den svenske klub kræver fem millioner danske kroner for den 202 centimeter høje keeper, som i den seneste sæson har været på lån i Mjällby.

broendbyforfan.dk kan ikke få bekræftet fra kilder tæt på Brøndby, at der ER afgivet et bud på Samuel Brolin, men det tyder øjensynligt på, at han er på Carsten V. Jensens transferblok.

Mest læste artikler seneste syv dage