1964

Tæt på salg: Maxsø fraværende på træningsbanen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Andreas Maxsø er ikke med til lørdagens træning i Brøndby, og et skifte til Colorado Rapids rykker derfor tættere på for den stærke forsvarsspiller.

B.T. rapporterede tidligere på ugen, at Brøndby havde accepteret et bud på Andreas Maxsø fra den amerikanske MLS-klub, Colorado Rapids.

Brøndby-anføreren forhandlede med amerikanerne om en fire-årig aftale, og nu lader det til, at der er gennembrud i forhandlingerne mellem Andreas Maxsø og Colorado Rapids.

Den stærke forsvarsspiller er nemlig fraværende til lørdagens træning i Brøndby, hvor han i de seneste dage har været til stede og med til træningerne trods rygterne om det forestående exit.

Det var B.T.-journalisten Farzam Abolhosseini, der skrev om det accepterede Brøndby-bud i torsdags, og fredag kommenterede han yderligere på historien.

I en Twitter-tråd blev han spurgt, hvorvidt der overhovedet var en transfersum i Andreas Maxsø-handlen, og han forsikrede, at der kom et millionbeløb i Brøndbys kasse.

Transferen er dog ikke endeligt i mål, og derfor ønsker B.T.-journalisten ikke at nævne specifikke beløb, men det er næppe et større beløb, som Brøndby får for Andreas Maxsø.

Den 28-årige midtstopper har kontraktudløb i klubben til sommer, og Brøndby har ikke lagt skjul på, at de ikke vil stå i vejen, hvis Andreas Maxsø fandt sig en klub i udlandet.

Da forsvarsspilleren skiftede til Brøndby i sommeren 2019, kom han til klubben på en fri transfer, og derfor fik han indskrevet flere lave frikøbsklausuler i sin aftale.

Det lykkedes ham dog aldrig at komme videre. Eller det gør det formentlig nu, hvor meget tyder på, at han i de kommende dage præsenteres som ny mand i Colorado Rapids.

Brøndby har haft et ganske stille januar-transfervindue, hvor norske Håkon Evjen er eneste tilgang, mens man endnu ikke har sagt farvel til nogle.