1964

Tæt på skifte: Rasmus Lauritsen vil hoppe ind i toppen af lønhierakiet i Brøndby

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Ramus Lauritsen er tæt på et skifte til Brøndby, og den danske midtstopper kommer til at hoppe ind i toppen af lønhierakiet på den københavnske Vestegn.

Rasmus Lauritsen har kurs mod Brøndby, efter Ekstra Bladet sent lørdag aften kunne følge op på historier i kroatiske medier om, at Carsten V. Jensen havde lagt et højt bud på ham.

Kroatiske medier skrev om et bud på 15 millioner kroner, mens Ekstra Bladet mente, at buddet lå på 18,5 millioner kroner inkl. bonusser.

Og forventningen i Brøndby-lejren er, at det bud er nok, fordi Dinamo Zagreb har givet forsvarsspilleren grønt lys til at tage til Brøndby for at forhandle de personlige detaljer i kontrakten.

B.T.’s Farzam Abolhosseini har også skrevet om skiftet på sine sociale medier, og han mener at vide, at prisen kan overstige hele 22 millioner kroner.

Det er en tung pris for den danske midtstopper, for faktisk vil han blive blandt klubbens dyreste spillere nogensinde – kun overgået af Daniel Agger og Nicolai Vallys.

Og han bliver heller ikke nogen billig herre at have rendende, for han tjener i øjeblikket lige i underkanten af tre millioner kroner årligt – helt præcist 2.951.930 kroner, lyder det sig i flere kroatiske medier.

Det betyder en månedlig gage på 245.994 kroner, og midtstopperen er næppe interesseret i at gå ned i løn ved at tage til Brøndby.

Brøndby ønsker også at øge budgettet, og derfor falder denne handel helt inden for rammen, men det vil alligevel være en stor økonomisk transfer af den tidligere FC Midtjylland-spiller.

Rasmus Lauritsen vil formentlig blive den tredjebedst betalte spiller bag Nicolai Vallys og Daniel Wass. De menes at tjene på den gode side af 400.000 kroner.

I laget under dem kommer spillere som Ohi Omoijuanfo, Frederik Alves, Josip Radosevic, Jens Martin Gammelby, Sigurd Rosted og den netop afskippede kaptajn, Andreas Maxsø.

Brøndby håber også at kunne sende Sigurd Rosted og Jens Martin Gammelby videre i karrieren i de kommende dage. De tjener hver omkring 200.000 kroner om måneden.

Ekstra Bladet skriver ikke noget om den personlige pakke, som Rasmus Lauritsen er blevet præsenteret for i Brøndby, men den kommer næppe til at lægge under hans nuværende aftale i Dinamo Zagreb.