1964

Tegnedrengen er åbnet: Brøndby er klar til at slå transferrekord til sommer

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har et stort budget til sommer, og han er klar til at sprænge banken for at forstærke truppen.

Folk spærrede øjnene op, da Brøndby mod slutningen af sidste sommers transfervindue fuldførte to store handler.

Nordmanden Ohi Omoijuanfo blev købt ind for en beskeden transfersum på 7,5 millioner kroner, men samtidig placeret højt i lønhierakiet.

Dagen efter kom den store signing så.

Transferrekorden blev sprunget for Nicolai Vallys, der kostede på den gode side af 20 millioner kroner, da man hentede ham i Silkeborg IF.

Læs også: Banner til Jan Bech Andersen møder kritik: ‘Tarveligt og forkert’

De to dyre drenge kom til få måneder efter, man havde hentet Sebastian Sebulonsen og Daniel Wass – og i vinterens transfervindue kom Rasmus Lauritsen og Håkon Evjen så til klubben.

Omkring 80 millioner kroner er blevet brugt på de seks spillere, og transferfesten synes kun lige begyndt på Vestegnen.

Global Football Holdings’ indtog i Brøndby har nemlig gjort de økonomiske muskler store i klubben, og det vil man udnytte.

Læs også: Medie: Brøndby kigger på dyr Lyngby-komet

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen forventer til sommer at tilføje tre-fire nye navne til startopstillingen, og der kan blive kastet store summer efter nye spillere.

Direkte adspurgt om, hvorvidt Brøndby kommer til at slå transferrekorden til sommer, svarer Carsten V. Jensen følgende til Ekstra Bladet.

– Det er ikke nødvendigvis sådan, at vi går efter at slå den slags rekorder. Når det er sagt, så foreligger muligheden, fordi vi nu står i en helt anden situation end tidligere, efter vi har fået en ny ejerkreds, siger han til avisen og tilføjer så:

– Derfor er det ikke umuligt, det kan komme til at ske.

Brøndby meldte i forbindelse med ejerskiftet ud, at man i de kommende sæsoner forventer at kunne bide skeer med de tunge drenge i Superligaen.

Både sportsligt, men også på økonomi.

Læs også: Christian Cappis tæt på Brøndby-exit

Relaterede nyheder

Seneste nyt