1964

Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Brøndby IF - Agf 1-0

Den tidligere Superliga-profil Mathias Hebo Rasmussen er stor fan af Brøndby IF, og han lægger ikke skjul på, at han gerne vil opleve at spille for de blå/gule i sin karriere.

‘Nu skal jeg have 100 bajere, og jeg skal ikke sove i nat’.

Det er måske et af de mest legendariske citater i Superliga-historien, og det blev udtalt af Mathias Hebo Rasmussen, efter han og Lyngby havde overlevet i den bedste danske række efter en playoff-sejr over Horsens tilbage i 2020.

Læs også: CV på desperat jagt: Forsøgte at afskippe Pavlovic

Den danske midtbanespiller skiftede et års tid senere fra de Kongeblå, da de rykkede ud af Superligaen. Der var mange bejlere til hans signatur, og han valgte at starte sit udenlandseventyr i den bedste polske række, hvor han skiftede til Cracovia.

Efter skiftet til den polske klub fortalte han åbent i et interview med bold.dk, at han gerne ville være skiftet til Brøndby, hvis de havde tilbudt ham en aftale.

– Jeg er selv fra Vestegnen, så jeg ville godt have været til Brøndby, hvis det var muligt. Jeg tror dog, at de kiggede på nogle yngre i forhold til strategien. De kiggede lidt på mig, men ellers var der nogle stykker af de andre Superligaklubber, der virkede til at være interesseret. 

Læs også: Medie: Brøndby arbejder på transferfrit Durmisi-scoop

Nu sender han atter et åbent frieri i Brøndbys retning, da han i BrøndbyLyd blev spurgt til, hvorvidt han stadig drømmer om at trække i den blå/gule-trøje.

– Ja, selvfølgelig gør jeg det. Det har jeg altid gjort. Nogle drømmer om FC Barcelona og Real Madrid, og det gjorde jeg også, da jeg var lille og spillede i baghaven, men jeg har også altid haft en drøm om at spille på Brøndby Stadion – og også for det rigtige hold, siger han og tilføjer:

– Jeg var også glad for min tid i Lyngby, og jeg har tre hold i Lyngby, Brøndby IF og Hvidovre (hans barndomsklub red.). Lige nu er jeg glad i Polen, men man ved aldrig i fodbold, og gør jeg det godt nok, så kan det måske ske, siger han videre.

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi

Mathias Hebo Rasmussen gæstede fanpodcasten i forbindelse med Brøndbys kvalifikationskamp i Conference League mod Pógon, som hører hjemme i samme række som Hebos Cracovia.

Midtbanespilleren har været på rundtur i dansk fodbold, hvor han har spillet for FC Nordsjælland, FC Vestsjælland, FC Fredericia, Vejle B, Silkeborg og Lyngby over to omgange – især under sit andet ophold i klubben var han en nøglespiller og Superliga-profil.

Han har kontrakt i Polen i to sæsoner endnu.

Læs også: Her er klausulerne: Bruus kan indbringe €3 millioner