1964

Tillukket om Maxsø-økonomi: Prisen tæt på fem mio. kr.

Skærmbillede 2023-02-03 kl. 17.51.31

broendbyforfan.dk har været i kontakt med flere amerikanske journalister, der fortæller om, at Colorado Rapids er stille omkring økonomien i Andreas Maxsø-handlen. Meget tyder dog på, at Brøndby har fået i omegnen af fem millioner kroner for ham.

Andreas Maxsø skiftede i januars transfervindue fra Brøndby IF til den amerikanske klub, Colorado Rapids, der gjorde ham til såkaldt Designated Player.

The Designated Player Rule gør, at Major Soccer League-klubber må have op til tre spillere i truppen, som under normale omstændigheder vil være uden for klubbens økonomiske rækkevidde.

Læs også: To afklapsninger: Andreas Maxsø har fået hård start i Colorado Rapids

Det vidner om, at Andreas Maxsø er en massiv investering for Colorado Rapids, men det har været småt med oplysninger om økonomien i aftalen – og i særdeleshed, hvad Brøndby har fået for anføreren.

broendbyforfan.dk har forsøgt at opsnuse transferbeløbet, men flere amerikanske journalister har ikke kunne give et helt konkret svar på, hvad handlen har indbragt Brøndby.

Det sker, fordi Colorado Rapids holder kortene tæt ind til kroppen.

Enslydende meldinger peger dog i retning af, at Brøndby har fået en transfersum på fem millioner kroner, hvilket var under den frikøbsklausul, han havde i aftalen.

Læs også: Maxsø retter stille kritik: Jeg havde virkelig ondt af Niels Frederiksen

Carsten V. Jensen og Brøndby lagde dog aldrig skjul på, at de var klar til at imødekomme anførerens ønske om at skifte klub, og at de derfor ikke ville stå i vejen ved at kræve en for høj pris.

Andreas Maxsø stod også foran kontraktudløb efter indeværende sæson, og Carsten V. Jensen var tvunget til et salg, hvis han ville tjene en skilling på anføreren.

Den 28-årige forsvarsspiller har spillet to kampe i Major Soccer League og fået fuld spilletid i begge kampe.

Først et 0-4-nederlag til Seattle Sounders og derefter en 0-0-kamp mod Sporting Kansas City.

Andreas Maxsø kom til Brøndby i sommeren 2019 på en fri transfer efter et par skuffende år i udlandet hos først Osmanlispor, siden FC Zürich og senest KFC Uerdingen.

Læs også: The Great Dane: Maxsøs nye liv i Colorado Rapids

Læs også: Tragedie: Andreas Maxsø mister tidligere holdkammerat til jordskælv i Tyrkiet

Relaterede nyheder

Seneste nyt