1964

Tjente 55.390,58 kroner på Brøndby-kamp

mads

Holmegaard Glasværks Boldklub skriver på deres Facebook-profil, at de tjente hele 55.390,58 kroner på mødet med Brøndby i Serie 2 for nyligt.

Den orange bevægelse har i den seneste tid valgt at støtte Brøndbys Serie 2-hold, mens de boykotter Superliga-mandskabet som følge af ejerskiftet.

Første udekamp i foråret stod den 7. april mod Holmegaard Glasværks Boldklub, hvor Familien Brøndby – Bevar Brøndby IF havde anskaffet sig mobile tribuner, som de placerede bag det ene mål.

Det var en mindeværdig aften for både værter og gæster, for Brøndbys stemningsskabende fans fyrede op for et show, som næppe er set før i Serie 2.

Se eller gense de vilde billeder her.

Efter en artikel i Ekstra Bladet valgte DBU Sjælland at. melde ud, at de ville åbne en sag mod Brøndby som følge af brugen af pyroteknik.

Den sag er fortsat åbent.

Alt imens fik Brøndbys fans store roser fra Holmegaard GB, som blandt andet udtalte, at fansene havde opført sig eksemplarisk.

Nu skriver Serie 2-klubben på deres Facebook-profil, at de har gjort kassen op efter besøget med de både sultne og tørstige Brøndbyfans.

Resultatet er 55.390,58 kroner på bundlinjen. Alt sammen går til et nyt klublokale, skriver Holmegaard GB på deres Facebook-side.

I den seneste weekend var Brøndby et smut forbi Karlslunde Idrætsforening, og det var også et besøg, som de til tider stærkt kritiserede fans fik store roser for.

På Twitter har Familien Brøndby – Bevar Brøndby IF delt en besked fra Karlslundes formand, Michael Agerbæk.

Den besked kan du se her:

Serie 2-mandskabet indtager en 2. plads med fem point op til Gørslev IF på 1. pladsen og ét point ned til Havdrup Fodbold på 3. pladsen.

Læs også: DBU udsætter Brøndbys kamp i Serie 2

Relaterede nyheder

Seneste nyt