1964

To afklapsninger: Andreas Maxsø har fået hård start i Colorado Rapids

Skærmbillede 2023-02-03 kl. 17.51.31

Andreas Maxsø har ikke fået nogen nem start i sin amerikanske klub, Colorado Rapids, der startede sæsonen med et svigende nederlag.

Andreas Maxsø skiftede i januars transfervindue fra Brøndby IF til Colorado Rapids på en kontrakt frem til slutningen af 2025 med option på yderligere et år.

Den 28-årige forsvarsspiller fik sin uofficielle debut i en træningskamp mod Mikael Uhres Philadelphia Union for nyligt, hvor der var klasseforskel.

Colorado Rapids tabte opgøret med 4-1, og Andreas Maxsø fik endda et rødt kort, efter han havde været involveret i en batalje.

Natten til mandag åbnede Andreas Maxsø og Colorado Rapids så Major Soccer League-sæsonen, og det blev endnu en afklapsning.

Cifrene lød på 4-0 til Seattle Sounders, der dermed gav den tidligere Brøndby-spiller en mareridtdebut, selvom han kunne smile en smule af, at han fik alle 90 minutter.

Forventningerne i Colorado Rapids er store til Andreas Maxsø, som er en såkaldt Designated Player, hvilket betyder, at han får en løn, der normalt ville være over deres budget.

En klub må maksimalt have tre Designated Players i deres trup for ikke at skævvride ligaen økonomisk.

Colorado Rapids skal i ilden igen natten til søndag, hvor modstanderen hedder Sporting Kansas City på hjemmebane.

Seneste nyt