1964

Tøfting: Muligt med Niels Frederiksen i FCM

TV3 Sports fodboldekspert Stig Tøfting vil ikke afvise, at Niels Frederiksen kan havne som cheftræner i FC Midtjylland. Han har også et frækt bud på, hvem Brøndby IF kan hente som erstatning.

Niels Frederiksen har kontraktudløb i Brøndby IF efter sæsonen, og klubben har ikke indkaldt ham til samtaler om en forlængelse af aftalen.

Det oplyste Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen efter Superligaens premierekamp for et par uger siden, hvilket du kan læse om her.

Derfor har der de seneste dage været spekulationer om, hvorvidt Brøndby-cheftræneren kunne være i spil til det ledige trænersæde i FC Midtjylland.

Læs også: Mens du sov: Uhre-show i USA

Selv ville Niels Frederiksen ikke sige meget om det efter torsdagens sejr over Pogoń Szczecin, men han erkendte, at det var et attraktivt job – ligesom Brøndbys iøvrigt også er.

Nu sætter TV3 Sports fodboldekspert Stig Tøfting også Brøndbys cheftræner i bowlen som mulig ny træner på Heden.

– Jeg kan ikke rigtig mærke ham for CV, og jeg nævnte ham også, da AGF skulle have en ny træner. Jeg kan også sagtens se ham i chefstolen i FC Midtjylland, siger eksperten.

Stig Tøfting tror samtidig, at der kan komme en legende hjem til Vestegnen, hvis Niels Frederiksen forlader de gule og blå.

Læs også: Efter hede Brøndby-rygter: Nu taler Daniel Wass endelig

– Hvis han ikke får forlænget aftalen, eller ryger til FCM, så er der en chance for, at Daniel Agger kan komme til Brøndby IF, slutter han.

Daniel Agger er i øjeblikket cheftræner for HB Køge i 1. divisionen, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2024.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF