1964

Trabzonspor og Stryger skal sænke de økonomiske krav for BIF-skifte

Brøndby IF - Ob 2-0

Det kræver velvillighed fra både Trabzonspor og Jens Stryger Larsen, hvis den danske VM-spiller skal trække den gule trøje over hovedet til vinter. Det er en Wass-lignede case, mener Søren Sorgenfri, som dog er ganske optimistisk på Brøndbys vegne.

B.T. afslørede tidligere på ugen, at Brøndby arbejder på at hente Jens Stryger Larsen hjem – knap ti år efter han forlod den københavnske Vestegn til fordel for FC Nordsjælland.

Den historie bliver nu bakket op af den danske transferguru, Søren Sorgenfri, der i sin Transfer Talk hos Nordic Bet skriver, at der er tale om mere end et rygte.

Alt peger i retning af en Daniel Wass-lignende historie, for Søren Sorgenfri skriver, at det er en Daniel Wass case 1:1.

Brøndby hentede i sommerens transfervindue Daniel Wass til klubben, da den danske landsholdsspiller pressede Atletico Madrid mod et salg og samtidig accepterede en betragtelig lønnedgang.

Det er samme procedure, som Jens Stryger Larsen skal benytte, erfarer transferjournalisten.

– Hvis Trabzonspor kan overtales til at slippe Stryger Larsen gratis eller i hvert fald for en beskeden transfersum, samt at spilleren selv være villig til en solid lønnedgang, ja så sker skiftet, skriver han.

B.T. meldte i sommer, at Jens Stryger Larsen tjener en årsløn på omkring 10 millioner kroner i Trabzonspor – netto, og det er en løn, som Brøndby umuligt kan honorere.

Derfor skal han personligt sluge en lønnedgang, mens Trabzonspor også skal acceptere, at de ikke får nogen stor transfersum for den danske landsholdsspiller.

Trabzonspor landede Jens Stryger Larsen på en fri transfer i sommer, og ifølge flere tyrkiske medier er klubben åbne for alle bud på ham.

Om de er klar til at forære ham væk mod at spare hans høje løn, skal være usagt, men den 31-årige højreback har angiveligt ikke en særlig stor stjerne hos holdets 59-årige cheftræner, Abdullah Avci.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper