1964

Trækker op til sommersalg: Napoli og andre store klubber jagter Mads Hermansen

broendby-if-2048x1366

Transfergossip

Ingen ringere end det italienske førerhold Napoli er med i feltet af bejlere til Brøndbys førstekeeper, Mads Hermansen, der også tiltrækker sig interesse fra Premier League.

Mads Hermansen har gjort kometkarriere i Brøndby, siden han i sommeren 2021 blev hevet op som førstemålmand, da klubben havde sagt farvel til Marvin Schwäbe.

Den unge keeper tog en lederrolle fra start og har siden været en kæmpe profil for et til tider skrantende Brøndby-hold, som har nydt godt af hans store redninger.

Intet varer dog forevigt. Og heller ikke for Mads Hermansen og Brøndby, der er på vej mod en skilsmisse.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger peger det i retning af et sommerskifte, og der er flere klubber, der bejler til den 22-årige keeper, der er et produkt af Masterclass.

Avisen erfarer nemlig, at Serie A’s førerhold fra Napoli skulle have forhørt sig på både Mads Hermansens karriereplaner og personlighed – men de er ikke ene om interessen.

Premier League-trioen Everton, Bournemouth og Fulham skulle alle være interesseret i at hente Brøndby-keeperen, mens hollandske PSV Eindhoven også har ham på blokken.

Ekstra Bladet skriver, at der endnu ikke er landet nogle konkrete bud på fodbolddirektør Carsten V. Jensens bord, men der går næppe længe, før der tikker de første officielle henvendelser ind.

Carsten V. Jensen udtalte for nyligt, at man gerne vil tilføje yderligere år til Mads Hermansens kontrakt, men det er ikke noget, som den 22-årige keeper har interesse i.

– Jeg skrev en ny kontrakt i foråret, og jeg har lagt en god plan med klubben, som jeg forventer, at vi følger, sagde han efter onsdagens træning ifølge bold.dk.

Læs hele interviewet her.

Mads Hermansen er på kontrakt i Brøndby frem til sommeren 2025, men det har hele tiden ligget i kortene, at han skulle skydes af i et af de forestående transfervinduer.