1964

Tragedie: Ohi har mistet sin nevø

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndby IF’s norske angriber, Ohi Omoijunafo, har lørdag delt en forfærdelig nyhed på sine sociale medier. Her tager han et sidste farvel til sin nevø. Derfor er han heller ikke med i kamptruppen mod Lyngby BK.

Ohi Omoijunafo har på kort tid fået en stor plads i Brøndby-fansenes hjerter, efter han på transfervinduets næstsidste dag skiftede til de blå/gule fra Røde Stjerne.

Nu græder klubbens fans med den 28-årige nordmand, som på de sociale medier deler en helt igennem hjerteskærende nyhed – nemlig at hans nevø er gået bort.

– Onkel elsker dig så meget. Jeg kan ikke tro, at dette er sandt. Jeg vil savne dig så meget, knægt. Jeg elsker dig så meget, min engel. Du er med gud nu, skriver han på Instagram.

Kort efter Ohi Omoijunafos opslag på de sociale medier, har de blå/gule fans allerede sendt de første tanker til Brøndby-angriberen.

– Håber Ohi bliver mødt med al den kærlighed og varme, vi kan mønstre, hvis han er med i morgen (i dag red.). Forfærdelig tid for ham og familien. De bedste tanker til dem, skriver en Brøndby-supporter på sin Twitter-profil. 

Brøndby IF oplyser på deres hjemmeside, at Ohi Omoijunafo ikke er med i kamptruppen mod Lyngby BK søndag.

broendbyforfan.dk sender varme tanker til Ohi og familien i den svære tid.

Redaktionen anbefaler…
1. Efter snak om salg: Alpha har fået løfte fra Jan Bech Andersen
2. Mulig kæmpestraf: Brøndby kan risikere at miste udebanefans resten af sæsonen
3. Se drømmemålet: Lindstrøm sender folk på røven – og snyder Rønnow
4. Frankfurt kræver mindst 225 mio. kr. for Lindstrøm
5. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling