1964

Medie: Jesper Sørensen og Brøndby tæt på lejeaftale med Frederik Winther

Jesper Sørensen, assistenttræner [P7883](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby er angiveligt tæt på at lande den 22-årige stopper Frederik Winther, som cheftræner Jesper Sørensen har et særdeles godt kendskab til.

Så rykker Brøndby på transfervinduets sidste dag, for bold.dk afslører, at Carsten V. Jensen og co. er tæt på at leje Frederik Winther i Bundesliga-klubben Augsburg.

Mediet beretter, at hvis alt går efter planen, bliver Frederik Winther præsenteret i Brøndby senere på dagen, efter han er kommet i overskud i Augsburg.

Den forestående aftale med Frederik Winther er efter alt at dømme en aftale, som cheftræner Jesper Sørensen har været dybt involveret i.

De to kender nemlig hinanden særdeles godt fra U/21-landsholdet, hvor Jesper Sørensen har været landstræner i et år og gjort meget brug af den unge stopper.

bold.dk skriver, at der i første omgang er tale om en lejeaftale frem til sommer, og det bliver ikke beskrevet, hvorvidt Brøndby har en købsoption i aftalen.

Frederik Winther skiftede til Augsburg i 2020, da den tyske klub betalte omkring 10 millioner kroner for at købe ham fri af kontrakten med Lyngby.

Brøndby solgte tidligere på transfervinduet Andreas Maxsø til Colorado Rapids, mens man hurtigt erstattede ham med 26-årige Rasmus Lauritsen. Nu er endnu en stopper tæt på.