1964

Transfer-weekly: Brøndbys transfersnask samlet ét sted

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

broendbyforfan.dk tager hver søndag i januars transfervindue en rundtur og samler de seneste Brøndby-rygter. Flere spillere rygtes til, mens én synes så godt som færdig i klubben.

Januar er en stor fest, hvis man interesserer sig for transfers, for det er i denne måned, at klubberne får 31 dage til at forstærke sig frem mod den afgørende del af sæsonen.

I år er der rigtig meget på spil for Brøndby, der ifølge eget udsagn er i markedet efter kvalitetsspillere, der kan forstærke truppen fra dag ét og blive en afgørende over foråret.

broendbyforfan.dk samler søndag alle ugens rygter, så du er total opdateret i den intense transferjagt, som til tider kan være svær at blive klog på.

Èn af forstærkningerne kunne hedde Magnus Mattsson. Det var B.T., der rapporterede, at Brøndby viste interesse i den tidligere Silkeborg-anfører, som er på kontrakt i NEC Nijmegen.

Den offensive midtbanespiller har kontrakt i det hollandske frem til 2024, mens klubben har option på yderligere et år. Det vil derfor kræve en transfersum fra Carsten V. Jensens side.
Læs mere om rygtet her.

Længere nede på banen er Brøndby i de seneste dage blevet kædet sammen med den tidligere Lyngby BK-spiller, Mathias Hebo, der i dag slår sine folder i polske Cracovia.

Den 27-årige slider dækker en af de mere defensive positioner på midtbanen, og han har tidligere erklæret sin kærlighed for Brøndby, så måske klubben kan lokke ham til. Kontraktudløb i sommeren 2024.
Læs mere om rygtet her.

På højrebackpositionen fortsætter rygterne om Jens Stryger Larsen, som angiveligt er på vej ud af Trabzonspor på trods af, at han blot har spillet i klubben i et halvt år.

Der er dog bred skandinavisk interesse i ham. FC København er blevet meldt som en mulig bejler ifølge tyrkiske medier, mens også Malmö FF undersøger muligheden for at lande ham.
Læs mere om rygtet her.

På afgangssiden ligner Sigurd Rosted en færdig mand i Brøndby. Norsk TV2 berettede fredag om stor interesse fra hjemlandet Norge, hvor Vålerenga og Brann lurer.

Udenlandske klubber skulle også følge nordmandens situation, og ifølge broendbyforfan.dk’s oplysninger er Carsten V. Jensen klar til at slippe ham for en slik for at frigive lønkroner.
Læs mere om rygtet her.

Men han er ikke den eneste. Norsk TV2 erfarer også, at Vålerenga har et godt øje til Brøndby-reserven, der kom til klubben for et år siden i en stor handel med Viking FK.

Joe Bell har en lang kontrakt i Brøndby, så derfor skal Vålerenga have læderet op, hvis han skal frigives. Kontrakten står til udløb i sommeren 2026.
Læs mere om rygtet her.

Mest læste artikler seneste syv dage